Brezplačna dostava za naročila nad 150 € *
Količina:

0


Znesek:

0,00

Biro Katalog 2024Enostavna plačila na obroke!

Dobave v času epidemije

Spoštovani kupci,
želimo vas obvestiti, da se kljub trenutnim razmeram na trgu trudimo redno in sproti dobavljati naročeno opremo. Zaradi globalnega pomanjkanja tiskalnikov in večnamenskih naprav na trgu prihaja do motenih dobav s strani proizvajalcev le-teh. Žal vsega ne moremo predvideti in lahko se zgodi, da želenega artikla kljub trudu, ki ga vlagamo ne bo mogoče pravočasno dobaviti. Prosimo vas, da v kolikor je mogoče izbirate med artikli, ki so trenutno na zalogi. V kolikor želite naročiti artikel z oznako "na zalogi pri dobavitelju" vas prosimo, da preverite dobavni rok, če vam le-ta ustreza.
Pri LEMIT plus d.o.o. dnevno odpošiljamo in  dobavljamo blago po celotni Sloveniji in se trudimo, da vaše delo poteka kar se da nemoteno.

Vaša naročila, povpraševanja in vprašanja lahko pošiljate po mailu, pokličete po telefonu ali oddate na spletu.

Kontakti za naročila in vprašanja:
Janez Kustura; 03 7338 200; 041 733 063; janez@lemit.si
Sandra Pavlin; 03 7338 203; 030 696 671; sandra@lemit.si
Servis tiskalnikov:03 7338 200 in servis@lemit.si

Na razpolago imate spletno trgovino, kjer lahko nemoteno iščete artikle in oddajate naročila. V primeru naročil prek spleta Vam priporočamo, da se v večji meri odločate za opcijo plačila po predračunu (bančno nakazilo), po povzetju (z kreditno kartico ali gotovino) ter PayPal in tako olajšate delo dostavni službi.

Naš delovni čas ostaja nespremenjen od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.

Želimo Vam obilo zdravja,
LEMIT plus d.o.o.