Brezplačna dostava za naročila nad 150 € *
Količina:

0


Znesek:

0,00

Biro Katalog 2024Enostavna plačila na obroke!

Brother in optimizacija tiska

Brother je v lanskem letu predstavil zelo veliko pomembnih novosti, ki ga postavljajo med najbolj resne ponudnike rešitev za upravljanje tiskanja v poslovnih okoljih. V ponudbi imamo izjemne serije črno-belih in barvnih laserskih naprav v segmentu A4 za poslovne uporabnike, poleg tega pa še tri profesionalne brizgalne naprave v segmentu A3.

Vse je seveda podprto z rešitvami upravljanja tiskanja MPS (Mana­ged Print Services), kjer je Lemit plus kot akreditiran par­tner. Skozi leto gremo skozi intenzivna šolanja, s čimer je zagotovljena visoka raven znanja, podpore in servisnih storitev. 

Načelo pogodb MPS temelji na obraču­navanju stroškov po izpisu, kar za konč­nega kupca predstavlja popolno transpa­rentnost, saj plača le tisto, kar dejansko natisne. Hkrati ima končni uporabnik za­gotovljeno popolno servisno storitev, tehnič­no podporo in rezervne dele, vse posege pa opravijo serviserji na lokaciji kupca; v prime­ru da ne morejo dovolj hitro odpraviti napa­ke, zagotovijo nadomestno napravo. Za izva­janjem vzdrževanja nenehno stoji korpora­cija Brother, zato je končni uporabnik lahko popolnoma brezskrben.

Zakaj je Brotherjev MPS tako ugoden? Preprosto, stroške servisnih posegov, kilo­metrin in čas serviserja plača Brother nepo­sredno servisnim partnerjem, zato jih ni tre­ba dodati v ceno izpisa. Poleg tega zagota­vlja za MPS posebne projektne tonerje (s ka­paciteto do 20.000 strani), bobne in osta­li potrošni material, ki niso na voljo na pro­stem trgu, njihova cena pa je bistveno nižja, kot za redni potrošni material.

Ob tem nudi celo vrsto orodij za daljinski nadzor delovanja naprav, porabi potrošnega materiala ter programsko storitev PrintSmart za zahtevnejše uporabnike, ki med drugim omogoča obračunavanje po oddelkih, upo­rabnikih ter določanje kvot in pravil. Razli­čica PrintSmart Secure Pro ponuja možnost identifikacije uporabnikov na napravi, s či­mer omogoča tisk na zahtevo »Pull Print« in funkcionalnost »Follow Me«, kar pomeni, da uporabnik pošlje svoje tiskalniško opravilo na tiskalniški strežnik, prevzame pa ga na kateri koli prosti napravi skladno s svojimi pravica­mi. Skoraj vsi modeli poslovnih naprav ima­jo že vgrajene čitalnike kartic (NFC), tako da tudi s tem ni dodatnih stroškov.


Brother nudi za poslovne naprave 3 leta standardne garancije na lo­kaciji kupca (On-Site), ob daljših pogodbah z večjim številom naprav pa tudi do pet let. Slo­gan »at your side« v praksi pomeni »na strani kupca«. Za zadovoljne končne kupce potrebu­jejo izšolane sodelavce z najvišjo stopnjo uspo­sobljenosti, kar Lemit plus ima. Brother je edina znamka, ki ponuja tovrstno garancijo kot standard.

V program MPS se lahko vključijo vse poslovne naprave črno-belih laserskih serij L5000 in L6000, barvnih laser­skih serij L8000 in L9000 ter brizgal­ne A3 naprave InkBenefit Professio­nal, ki nudijo izjemno ugodno barv­no tiskanje do velikosti A3. Vse naprave nudijo visoke hitrosti tiskanja do 50 stra­ni na minuto, obojestranski tisk, mrežno in celo brezžično povezljivost ter številne dodatne predale za papir (tudi prek 2500 listov) za neprekinjeno in nemoteno  de­lovanje. Najzmogljivejše naprave so opre­mljene tudi z zelo hitrimi skenerji, ki z obojestranskim skeniranjem ponujajo hi­trosti celo do 100 strani na minuto. Hkrati Brother ponuja najsodobnejše rešitve tiska­nja v oblaku in razne aplikacije za tiskanje iz mobilnih naprav in tako zaokroža resnično popolno uporabniško izkušnjo.

Za konec dodajmo, da je Brother pri za­dnjih, novejših serijah naprav šel v drugo smer kot konkurenca in naprave niso več ve­dno lažje, temveč obratno, postale so težje od predhodnih, saj so ugotovili, da ja za re­snično kakovostno in hitro tiskanje potreb­na precej močnejša plastika in kovinske oja­čitve. S tem so dosegli večjo robustnost na­prav in bistveno zmanjšali možnost odpove­di. To bodo poleg uporabnikov zagotovo naj­bolj cenili IT-skrbniki zaradi manjšega števi­la intervencij.

Za vaša vprašanja v vezi z MPS pogodbo pa smo osegljivi na info@lemit.si ali 03/ 7338 203

Brother je o optimizaciji tiska pisal tudi v reviji Monitor: www.monitor.si/...