Brezplačna dostava za naročila nad 150 € *
Količina:

0


Znesek:

0,00

Biro Katalog 2024Enostavna plačila na obroke!

NEWLINE interaktivni zasloni

Newline Interactive je tehnološko podjetje, ustanovljeno leta 2012 v ZDA. Razvoj in oblikovanje koncepta izdelkov poteka v Planu, v Teksasu. Podjetje ima podružnice v Aziji, Indiji in Evropi. Newline Interactive je pionir na področju integriranih komunikacijskih sistemov, tako imenovanih Unified Collaboration (UC). Prodajni izdelki Newline so ciklično nagrajeni za inovacije, kar dokazujejo glavne nagrade, podeljene na sejmu, vključno z INFOCOMM 2015 in 2016 ter integriranimi sistemi Europe (ISE) 2016.

Newline Interactive je v lasti Hitevision Technology, največjega svetovnega proizvajalca interaktivnih rešitev s približno 23% svetovnim tržnim deležem.

Newline prinaša na tržišče rešitve, kot so orodja za komunikacijo in sodelovanje – ponudba vključuje predvsem interaktivne zaslone na dotik, programsko opremo, brezžične predstavitvene sisteme in interaktivne table.

Newline ima najširšo paleto monitorjev na dotik na trgu v razponu od 55 do 86 palcev, Full HD in 4K, v katerih so premium izdelki in “vstopni nivo”. Ponudba je prilagojena izobraževalnemu trgu, javni upravi in širšemu razumevanju poslovanja.

Oglejte si našo ponudbo interaktivnih zaslovov na: www.lemit.si/...

Še več informacij pa najdete na: www.interaktivnizasloni.si/...