Brezplačna dostava za naročila nad 150 € *
Količina:

0


Znesek:

0,00

Biro Katalog 2024Enostavna plačila na obroke!

Predstavljamo novi P-touch CUBE plus

Novi eleganten in kompakten tiskalnik nalepk P-touch CUBE Plus prinaša pisarniško tiskalnje nalepk s slogom. Zahvaljujoč povezavi Bluetooth omogoča oblikovanje in tiskanje nalepk kjerkoli v pisarni ali doma. 
Oblikujte nalepke na svojem računalniku Windows ali Mac in dodajte slike ali logotip podjetja, črtne kode, okvire in posebne simbole. Ali pa se prek Bluetootha povežite z napravo Apple ali Android in nato uporabite aplikacijo Brother iPrint & Label ali P-touch Design & Print, da ustvarite in tiskate nalepke s pametne naprave.
Vgrajena litij-ionska baterija za ponovno polnjenje prek USB-vhoda zagotavlja, da je tiskalnik pripravljen za tiskanje nalepke kjer koli in kadar koli želite.


Glavne funkcije:

  • hitro tiskanje trajno obstojnih nalepk do širine 24mm
  • kompatibilen z računalnikom, pametnim telefonom in tabličnim računalnikom
  • USB in Bluetooth povezljivost
  • polnjenje preko računalnikovega USB vhoda ali USB polnilnika
  • kompakten in prenosen
  • široka paleta obstojnih in laminiranih nalepk
  • 3 letna garancija ob registraciji tiskalnika

Tiskanje nalepk z računalnika Windows ali Mac
Programska oprema za oblikovanje nalepk Brother P-touch Editor vam ponuja učinkovita orodja za izdelavo idealnih nalepk za vaše delovno mesto. Vključite slike, logotip podjetja ali pa izberite kakega izmed več sto vgrajenih sličic, simbolov in okvirjev. Če je potrebno, dodajte črtne kode oziroma se povežite z besedilom v datoteki Excel ali .csv, da natisnete več nalepk s spremenljivimi informacijami.


Aplikaciji za naprave Android in iOS
Brezplačni aplikaciji iPrint iPrint & Label in P-touch Design&Print se povezujeta s tiskalnikom nalepk prek povezave Bluetooth v pametnem telefonu ali tablici. Svoje nalepke lahko urejate in si jih  nato ogledate pred tiskanjem.
Prenesite jih in jih preizkusite:
iPrint&Label: App Store | Google Play StoreP-touch Design&Print: App Store | Google Play Store


Vgrajena baterija za ponovno polnjenje
Znotraj P-touch CUBE Plus se nahaja majhna, a močna litij-ionska baterija, ki odpravlja stroške uporabe standardnih alkalnih baterij in zagotavlja, da je tiskalnik nalepk pripravljen za uporabo kadar koli.USB-polnjenje
Tiskalnik nalepk P-touch CUBE Plus se polni, priključen na USB-vhod vašega računalnika. Lahko ga priključite tudi na kateri koli standardni omrežni USB-napajalnik za polnjenje na poti.Preprost in modern dizajn
Kompakten in prenosen P-touch CUBE Plus zavzema malo delovne površine prostora, zato je idealen za skupno rabo v pisarni.Obstojne nalepke Brother TZe

Kasete s trakom Brother TZe so na voljo v številnih širinah in barvah ter odporne proti sončni svetlobi, vodi, kemikalijam in ekstremnim temperaturam. Uporabite originalne kasete s trakovi Brother, saj zagotavljajo obstojno označevanje.